انتخاب یک وکیل دادگستری چگونه است

انتخاب یک وکیل دادگستری چگونه است؟

امروزه نیاز به استفاده از خدمات یک وکیل دادگستری باتجربه و مورد اعتماد بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. درواقع آمار پرونده های حقوقی اعم از دعاوی ملکی، کیفری، خانواده، طلاق، مالیاتی و … روز به روز در حال افزایش میباشد. از طرف دیگر قوانین حقوقی در هر لحظه دچار تغییرات گسترده ای میگردد که این امر نیز موجب تشدید دشواری وکالت در دعاوی حقوقی شده است. بنابراین انتخاب بهترین وکیل دادگستری باسابقه و مورد اطمینان از بین لیست بهترین وکلای دادگستری به همراه شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری میتواند شانس موفقیت شما در پرونده های حقوقی را افزایش دهد. در ادامه این مقاله به بررسی راه های ساده و سریع انتخاب وکیل دادگستری، معرفی وبسایت های شناخته شده و مرجع معرفی وکیل دادگستری و … خواهیم پرداخت.

وکیل پایه یک دادگستری کیست؟

وکیل دادگستری به کسی گفته میشود که دانش و اطلاعات کافی در زمینه قوانین کشور خود را دارد. برای این منظور، وی تحصیلات عالی در رشته حقوق یا رشته های مرتبط را به پایان رسانیده و حداقل مدرک لیسانس را از یکی از دانشگاه های حقوق دریافت کرده است. در واقع متقاضیان در ابتدای امر بایستی جهت اخذ پروانه وکالت در یکی از آزمونهای وکالتی مرکز مشاوران یا کانون وکلای دادگستری قبول شوند. سپس بایستی بعد از سپری کردن مدت کارآموزی که غالبا ۱۸ ماه است در آزمون اختبار نیز موفق به کسب نمره قبولی شوند. با صدور پروانه وکالت پایه یک دادگستری، وکلا میتوانند جهت ارائه کلیه امور حقوقی از جمله دعاوی ملکی، خانواده، طلاق، حقوقی، اداره کار، کیفری، مالیاتی و … اقدام کنند.

درواقع واژه “وکیل” به صورت عام و عمومی به تمامی اشخاصی که در آزمون کانون وکلا یا مرکز مشاوران (ماده ۱۸۷) قبول شده اند اطلاق می گردد؛ وکیل دادگستری نیز به وکلایی اشاره دارد که در کلیه زمینه های حقوقی فعالیت داشته و فعالیت شغلی خود را بر روی انواع دعاوی و پرونده های حقوقی، خانواده، اداره کار، قراردادها، کیفری، مالیاتی و … متمرکز میسازد.

وکیل دادگستری متخصص به چه وکیلی گفته می شود؟

همانطور که به اختصار اشاره کردیم بایستی اذعان داشت که وکیل پایه یک دادگستری به وکیلی گفته میشود که دوره کارآموزی وکالت را با موفقیت پشت سر گذاشته است. وظیفه وکیل دادگستری تفسیر قوانین و مقررات برای موکل و ارائه راهکارهای کارآمد برای حل پرونده حقوقی به آنها است. همچنین این شخص در دادگاه نیز به دفاع از موکل خود پرداخته و تمام تلاش خود را برای گرفتن حقوق قانونی او میکند. در هر حال استفاده از عنوان “وکیل دادگستری متخصص” معمولاً به وکیلی گفته میشود که تخصص در زمینه‌های خاص حقوقی دارند. واژه “وکیل” به صورت عمومی به همه حقوقدان ها اطلاق می شود؛ اما “وکیل متخصص” به وکلایی دادگستری اشاره دارد که در یک زمینه خاص مانند امور کیفری یا تجارت دارای تخصص و تجربه بیشتری باشند. این وکلای پایه یک معمولاً در موارد مرتبط با زمینه خاص حقوقی به مراجعه کنندگان خدمات ارائه می دهند و در این زمینه ها به عنوان متخصص شناخته میشوند.

ادامه مطلب  محمدحسین مهرزاد صدقیانی کیست؟

بهترین وکیل دادگستری به شما کمک میکند تا در کمترین زمانی که ممکن است و با مناسب ترین هزینه، حقوق قانونی خود را در دادگاه ها به دست آورید. ضرورت انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری به خاطر موفقیت در پرونده به دلیل تخصص و مهارت وکیل، انجام مذاکره بین دو طرف دعوا به دلیل فن بیان قوی و ارائه راهکار، داشتن وجدان کاری و تعهد به وظایف و … است. در ادامه به این موضوع که چگونه میتوانید بهترین وکیل دادگستری را پیدا کنید میپردازیم.

نحوه پیداکردن بهترین وکیل دادگستری

با توجه به وسعت شهرهای ایران و به خصوص تهران و تعداد زیاد وکلای دادگستری، پیدا کردن بهترین وکیل دادگستری بسیار سخت شده ولی می توان از راهکارهای زیر استفاده کرد:

  • پرس و جو از دوستان و آشنایان: اولین و ساده ترین راهکار برای انتخاب یک وکیل دادگستری خوب، پرس و جو از دوستان و آشنایانی است که قبلاً از خدمات وکالتی یک وکیل پایه یک دادگستری استفاده کرده و از آن راضی هستند. پس از انتخاب وکیل مورد نظر به راحتی می توانید سوابق و تجربه وکیل را از سایت‌های مختلف پیدا کنید.
  • جستجو در اینترنت: اگر از دوستان و آشنایان شما، کسی تجربه ای در زمینه وکیل خوب نداشت، می توانید اینترنت را جستجو و لیست وکلای دادگستری شهرهای ایران و تهران را مشاهده کنید. بسیاری از سایت های مرجع معرفی وکیل، خیلی ساده به معرفی وکلای باتجربه و کاربلد می پردازند. این سایت‌ها نیز دارای اطلاعات کاملی در مورد شماره تماس وکیل پایه یک دادگستری، سابقه او و … هستند.
  • رفتن به سایت کانون وکلای هر استان: علاوه بر راهکارهای بالا، شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت وکلا، اتحادیه سراسری کانونهای وکلا، آدرس، شماره وکیل و اطلاعات کافی در مورد وکیل موردنظر را به دست آورده و به صورت تلفنی و یا حضوری با او مشورت کنید.
ادامه مطلب  دمپایی پلاستیکی دخترانه پاشنه دار زیبا

یک وکیل دادگستری خوب چه ویژگی هایی دارد؟

این روزها، وکلای زیادی در کلانشهر تهران به کار وکالت مشغول هستند؛ به همین دلیل، پیداکردن یک وکیل خوب بسیار مشکل است. از مهمترین ویژگیهای یک وکیل دادگستری خوب میتوان به حفظ اسرار موکل، توضیح پروسه قانونی دادگاه، ارائه راهکار موثر و کاربردی برای مشکلات پرونده حقوقی، تعیین حق‌الوکاله مناسب و… اشاره کرد. بهترین وکیل ویژگی هایی دارد که او را از سایر وکلای دیگر متمایز میکند. از مهمترین این ویژگی ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به روز بودن اطلاعات و دانش حقوقی وکیل دادگستری
  • امین، امانتدار و راز نگه دار بودن وکیل پایه یک دادگستری
  • فن بیان خوب
  • داشتن رفتاری محترمانه با قاضی دادگاه، موکل و اشخاص مرتبط
  • برخورداری از صبر و بردباری زیاد
  • وکیل مغرور نباشد
  • صداقت و راستگویی
  • داشتن پشتکار و انگیزه لازم
  • پیگیری به اندازه پرونده

چند نکته مهم در خصوص نحوه انتخاب بهترین وکیل دادگستری

با وجود همه مزایای یاری گرفتن از وکیل دادگستری، آیا به هر وکیلی میتوان اعتماد کرد؟ مسلما پاسخ منفی است و نمی توان به هر وکیل پایه یک دادگستری اعتماد کرد. اگر در اینترنت جستجو کنید یا به سایت کانون وکلای مرکز مراجعه کنید، تعداد بیشماری وکیل دادگستری مشاهده می کنید. با مشاهده تعداد زیادی از وکلا، حتماً به ذهن شما هم خطور کرده که کدام وکیل دادگستری را انتخاب کنیم؟ کدام وکیل بهتر است؟ چراکه انتخاب یک وکیل خوب و شایسته، از اهمیت بسایر زیادی در دعاوی مطروحه در دادگاه ها برخوردار است. درواقع اگر یک وکیل بی تجربه و یا ناسالم را برگزینید، نه تنها به راحتی در دادگاه شکست میخورید؛ بلکه باید هزینه زیادی نیز به وکلای دادگستری دیگر پرداخت کنید البته درصورتی که امکان یا شانس مجددی برای احقاق حق و حقوقتان باقی مانده باشد. لذا با توجه به هر آنچه گفته شد می توان گفت که اولین گام برای گرفتن حقوق قانونی خود در دادگاه، تحقیق در مورد یک وکیل دادگستری خوب و سپس مشورت با او است.

دعاوی حقوقی

زمانی که بین افراد اختلافات حقوقی به وجود می آید و این افراد تصمیم می گیرند اختلافاتشان را شخصا یا توسط وکلای پایه یک دادگستری به مراجع قضایی و دادگاه ها ارجاع دهند، در اصطلاح حقوقی به این عمل طرح دعوی حقوقی و یا شکایت گفته می شود. این افراد باید دلیل طرح دعاوی حقوقی و مدارک خود را به صورت مکتوب به دادگاه به صورت یکجا و مرتب ارائه دهند که به مجموع این مدارک ارائه شده پرونده حقوقی یا دعاوی حقوقی گفته می شود. در زیر چند نمونه از انواع دعاوی حقوقی را ذکر و توضیح میدهیم:

  • دعاوی و پرونده‌های خانواده: این نوع از دعاوی مربوط به مسائل خانوادگی از جمله طلاق، نفقه، تقسیم دارایی‌ها، حضانت اطفال و مسائل مرتبط با خانواده و روابط بین اعضای خانواده هستند.
  • دعاوی ارث و میراث: این دعاوی حقوقی معمولا در مورد تقسیم دارایی‌ها و میراث افراد بعد از فوت آنها انجام می‌شود. این نوع از پرونده‌های حقوقی ممکن است به دلیل اختلاف در وصیت‌نامه یا قوانین ارث و میراث رخ می دهند.
  • دعاوی و پرونده‌های ملکی: دعاوی ملکی به مسائل پیرامون با ملک و املاک و زمین و… از جمله مسائل مربوط به مالکیت، تخریب ملک، تخلفات ملکی و … اشاره دارند.
  • دعاوی و پرونده های اداره کار: این دعاوی مربوط به اختلافات بین کارفرما و کارگران است. این اختلافات مربوط به ترک کار، تعداد ساعت کاری، حقوق و مزایا، تبعیض نسبت به کارکنان و … می باشد.
ادامه مطلب  در هنگام خرید نوارنقاله به چه نکاتی دقت کنیم

سخن پایانی

بهترین سایت هایی که شما در جستجوی بهترین وکیل دادگستری در گوگل مشاهده خواهید کرد، سایت کانون وکلای دادگستری، وبسایت حقوقی وکیل زوم به عنوان مرجع معرفی وکیل پایه یک دادگستری، سایتهای قضایی و … است. شما کاربر محترم، در هر شهری که ساکن هستید به راحتی با مراجعه به این سایتهای معتبر می توانید در زمینه دعاوی حقوقی، دعاوی کیفری، دعاوی ملکی، دعاوی خانواده، امور ثبت، دیه، امور بین المللی، دعاوی کار، بیمه و … وکیل متخصص مرتبط با موضوع پرونده خود را انتخاب کرده و به آدرس و شماره تلفن وکیل دادگستری دسترسی پیدا کنید. همچنین می توانید در پروفایل هر وکیل نظرات و دیدگاه موکلین و آشنایان آن وکیل دادگستری را مطالعه کنید که نظرات کاربران کمک بسیاری در انتخاب هایتان خواهد داشت. همچنین بهتر است قبل از اعطای وکالت به وکلای پایه یک دادگستری حتما یک جلسه مشاوره حضوری در دفتر کار وکیل دادگستری داشته باشید.

 

حتما ببینید

بتن خود متراکم یا scc چیست؟

بتن خود متراکم یا scc چیست؟ | کاربردها + مزایای آن + قیمت در سال ۱۴۰۳

بتن یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی در جهان است و بتن آماده در انواع مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *