راههای خشک كردن اناناس

راههای خشک كردن اناناس

خشک کردن آناناس

بیشتر مردم طعم آناناس را دوست دارند، اما پوست کندن و بریدن آن دشوار است. حتی اگر چاقوی تیز هم داشته باشید سخت است.بعضی ها آناناس خشک را دوست دارند! پس اگر می خواهید طرز خشک کردن آناناس را یاد بگیرید، با بیتوته همراه باشید.

روش های خشک کردن آناناس

میوه هایی که به طور طبیعی در خانه خشک می شوند، نسبت به میوه های خشکی که در فروشگاه ها خشک می شوند، مزایای زیادی دارند. آنها همچنین به عنوان سالم و بدون مواد نگهدارنده تایید شده اند. ماده ای به نام اکسید گوگرد به میوه هایی که در خارج از خانه خشک می شوند اضافه می شود که می تواند باعث آسم در افرادی شود که به آن حساس هستند. از آنجایی که خشک کردن میوه ها بسیار آسان است، توصیه می شود همه میوه ها و حتی آناناس را خشک کنید که خیلی ها فکر می کنند به راحتی سیاه می شوند و خراب می شوند.

 

خشک کردن در کوره

آناناس ها را بشویید و دو و نیم سانتی متر از هسته جدا کنید. آنها را به صورت عمودی روی تخته نگه دارید و پوست سخت را از بالا به پایین به صورت لایه لایه بردارید.

لکه های قهوه ای روی پوست را از بین ببرید.

 

سپس آنها را به همان اندازه برش می دهیم تا در همان زمان خشک شوند. فر را روی درجه کم (۶۵ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا آب سریعتر تبخیر شود. کف سینی را با کاغذ پخت بپوشانید و میوه ها را در سینی بچینید تا روی هم نچسبند.

ادامه مطلب  فیلم طرز تهیه بامیه خشک

 

برای جلوگیری از جمع شدن آناناس ها در هنگام خشک شدن، توری مخصوص پیتزا را روی میوه قرار دهید. هر ۲ ساعت یکبار از میوه ها دیدن کنید و آنها را زیر و رو کنید. وقتی میوه قوام پوستی پیدا کرد آن را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن در ظروف شیشه ای بریزید و درب ظرف ها را به مدت ۴ روز باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود سپس درب آن را ببندید.

خشک کردن با میوه خشک کن

در این روش مانند روش فوق، آناناس ها را پوست گرفته و برش می دهیم. دمای میوه خشک کن را روی ۵۷ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و میوه ها را در کنار هم به فاصله ۱ سانتی متر می چینیم.

راههای خشک كردن اناناس

مدت زمان خشک کردن آناناس به این روش ۲۴-۴۸ ساعت است. برای جلوگیری از خشک شدن زیاد میوه ها هر ۴ ساعت یکبار آنها را زیر و رو می کنیم. توجه داشته باشید که آناناس را فقط با این دو روش می‌توان خشک کرد، استفاده از روش آفتاب‌گیری باعث سیاه‌شدن می‌شود.

خشک کردن آناناس در نور خورشید

آناناس میوه ای است که بسیار غلیظ و بسیار آبدار است و به سختی برش داده می شود و به قطعات کوچکتر تبدیل می شود. کار در خانه در زیر نور خورشید دشوار است و ممکن است نتوانید در مقیاس بزرگ به نتایج خوبی برسید.

شرایط نگهداری آناناس خشک

آناناس خشک مانند سایر میوه های خشک بوی مطبوع و طعم خوبی دارد و به راحتی نگهداری می شود. فقط باید آن را در ظروف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنیم. برای استفاده طولانی مدت و برای اینکه سیاه نشود آن را در فریزر نگهداری کنید.

ادامه مطلب  جلوگیری از تلخ شدن لیمو ترش در فریزر

فواید آناناس خشک

– آناناس خشک سرشار از کلسیم، پتاسیم، منگنز، فیبر و همچنین ویتامین های A، B و C است.

– به دلیل وجود فلوراید در آناناس از سرطان جلوگیری می کند.

 

– آناناس منبع منگنز است که برای استخوان سازی و سلامت استخوان ها موثر است.

– همچنین در رفع سرماخوردگی و رفع سرفه و همچنین برای درمان بیماری های قلبی و عرق، تقویت سیستم دفاعی بدن موثر است.

راههای خشک كردن اناناس

سایر فواید آناناس خشک

  • بهبود آکنه
  • جوان سازی پوست
  • مبارزه با رادیکال های آزاد
  • درمان آنفولانزا
  • استخوان ها را تقویت می کند

 

حتما ببینید

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

روش های مختلفی برای نگهداری قارچ وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه خریداری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *