خواص نارگیل 3

خواص نارگیل | بیش از ۳۰ خواص نارگیل برای سلامت بدن

خواص میوه نارگیل برای سلامت بدن و زیبایی پوست و مو

نارگیل میوه مطلق نخل نارگیل است، صدها نوع نارگیل در سرتاسر هند یافت می شود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است، قسمت بیرونی آن سبز است و پس از رسیدن به رنگ قهوه ای در می آید و پوسته سخت آن گوشتی است. سفید است. نارگیل در هند به نام های ناریال، در تامیل تنکای، در مالایایی به نام کاریکین و در بنگالی به نام ناریکالا شناخته می شود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید است و همچنین ماده ای سالم است که حتی می توان از آن به عنوان غذا استفاده کرد.

هسته آن نه تنها سالم است، بلکه مصرف آن در دوران بارداری بی خطر است. نارگیل همچنین حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده اما بی ضرر است. حاوی تری گلیسیریدهای زنجیره ای و اسیدهای چرب متوسط ​​است. این اسیدهای چرب به روش های مختلف جذب بدن می شوند و مستقیماً از دستگاه گوارش به کبد منتقل می شوند و در بدن به کتون (ترکیب آلی با گروه دو ظرفیتی و دو ریشه هیدروکربنی) تبدیل می شوند و می توانند اثراتی در درمان بیماری های مغزی داشته باشند. مانند صرع و آلزایمر.

ارزش غذایی نارگیل:

نارگیل سرشار از کالری، ویتامین و مواد معدنی فراوان است.به طور متوسط ​​۴۰۰ گرم نارگیل تقریباً تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در روز را تامین می کند.۱۰۰ گرم نارگیل حاوی ۳۵۰ گرم کالری است.

میوه نارگیل شامل؛ اسیدهای اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات زیست فعال برای سلامتی ضروری هستند.

آجیل آن منبع عالی مس، کلسیم، منگنز، منیزیم و روی است. همچنین منبع خوبی از فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین است و به طور کلی سرشار از پتاسیم است.

آب نارگیل نیز بسیار با طراوت است و حاوی قندهای ساده، الکترولیت ها، مواد معدنی، اسید فسفاتاز، کاتالاز، دی هیدروژن پراکسید و پلیمراز است.

نه تنها آب نارگیل، بلکه روغن نارگیل نیز به عنوان یک غذای فوق العاده طبقه بندی می شود. ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب آن می تواند تأثیر عمیقی بر سلامت شما داشته باشد.

ادامه مطلب  خواص نخود برای سلامتی پخته برای زنان و مردان

چند فواید شگفت انگیز نارگیل:

خواص و فواید ذکر شده در این بخش سلامت مرطوب برای پوست، مو و سلامتی است.

۱٫ نارگیل غنی از فیبر:

نارگیل میوه ای غنی از فیبر غذایی است که حدود ۶۱ درصد فیبر را تامین می کند. فیبر موجود در نارگیل میزان گلوکز را کاهش می دهد و قند خون را کاهش می دهد و باعث انتقال آن به سلول ها و تبدیل آن به انرژی می شود که در کاهش استرس روی سیستم آنزیمی و پانکراس مفید است و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

۲٫ نارگیل برای کنترل دیابت:

مصرف نارگیل ترشح انسولین و مصرف قند خون را بهبود می بخشد و با تاثیر مثبت آن بر هورمون های کنترل قند خون، دیابت را کاهش می دهد.

۳٫ نارگیل برای تقویت سیستم گوارش و کمک به هضم:

نارگیل فیبر دارد و بنابراین حاوی فواید گوارشی است و باعث هضم بهتر غذا می شود و از اختلالات معده و روده جلوگیری می کند. مصرف نارگیل برای درمان حالت تهوع و استفراغ نیز مفید است.

۴٫ خواص ضد پیری نارگیل:

سیتوکینین، کینتین و ترانزیتین موجود در نارگیل دارای اثرات ضد سرطانی و ضد پیری برای بدن هستند.

۵٫ نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی:

مواد مغذی موجود در نارگیل برای سیستم ایمنی بدن مفید است. نارگیل به دلیل خواص ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد انگلی خود از بدن در برابر تمامی ویروس ها و باکتری های مضر محافظت می کند و استفاده از آن در درمان شدیدترین بیماری های عفونی مانند عفونت گلو مفید است. ، عفونت های ادراری و کرم های روده.

۶٫ نارگیل برای درمان و آب کردن چربی های شکم:

از نارگیل برای خلاص شدن از شر چربی های خطرناک شکم استفاده کنید. چربی شکمی خطرناک ترین چربی و عامل اصلی برخی از بیماری ها است.مصرف روزانه ۲۰۰ گرم نارگیل منجر به کاهش چشمگیر چربی در ناحیه شکم و کمر در عرض ۱۲ هفته می شود.

ادامه مطلب  آرد سنگین چیست؟ + کاربردهای آن

۷٫ سلامت عمومی:

تحقیقات ثابت می کند افرادی که هر روز نارگیل مصرف می کنند در مقایسه با افراد دیگر کمتر در معرض ابتلا به بیماری ها هستند و سالم هستند.

۸٫ نارگیل برای تقویت انرژی:

نارگیل با افزایش انرژی به چربی سوزی کمک می کند. تری گلیسیرید موجود در روغن نارگیل ظرف ۲۴ ساعت انرژی را تا ۵ درصد افزایش می دهد و باعث کاهش وزن طولانی مدت می شود. تحقیقات نشان می‌دهد که نارگیل اشتها را سرکوب می‌کند، بنابراین افراد می‌توانند چندین ساعت بدون احساس گرسنگی یا کاهش قند خون پس از مصرف نارگیل به سر ببرند.

خواص نارگیل 2

۹٫ نارگیل برای درمان صرع:

رژیم کتوژنیک یک رژیم کربوهیدراتی است که در بیماری های مختلف استفاده می شود و بهترین اثر آن در درمان صرع در کودکان شناخته شده است. رژیم غذایی کم کربوهیدرات و چربی زیاد، غلظت کتون ها را در خون افزایش می دهد و اگر در قسمت سلامت مرطوب بخوانید، مصرف منظم نارگیل می تواند میزان تشنج را در کودکان مبتلا به صرع به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

۱۰٫ نارگیل برای مبارزه با سرطان:

نارگیل اثرات ضد سرطانی دارد و به ویژه برای درمان سرطان روده بزرگ و سرطان سینه مفید است.

۱۱٫ نارگیل بدن را هیدراته نگه می دارد:

میوه و آب نارگیل حاوی الکترولیت های مهمی است که در هیدراته نگه داشتن بدن موثر است، افرادی که فعالیت های سنگین انجام می دهند باید آب نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانند. بنابراین آب نارگیل یک جایگزین عالی برای آب است.

۱۲٫ نارگیل برای جلوگیری از عفونت مجاری ادراری:

خواص ادرارآور طبیعی نارگیل عفونت های دستگاه ادراری را درمان می کند و به شما کمک می کند تا به طور طبیعی از شر آنها خلاص شوید.

۱۳٫ نارگیل کلسترول خون را بهبود می بخشد:

مصرف نارگیل به بهبود سطح کلسترول خون کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. چربی اشباع موجود در نارگیل باعث افزایش کلسترول خوب و کنترل کلسترول بد خون می شود که این بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی باعث کاهش آنها می شود.

ادامه مطلب  خواص میخک که شما را میخکوب میکند!

۱۴٫ نارگیل برای کنترل اسیدیته و سوزش سر دل:

نارگیل و آب می توانند به کاهش اسیدیته و مشکلات قلبی کمک کنند.

خواص نارگیل

۱۵٫ نارگیل مفید در دوران بارداری:

میوه ها و آب نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی و سلامت زنان باردار و نوزادان مفید است و از بروز عفونت های خطرناک جلوگیری می کند. همچنین سطح مایع آمنیوتیک را افزایش می دهد که نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی جنین دارد.

۱۶٫ نارگیل برای مبارزه با باکتری ها:

نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسید لوریک است که به کشتن و دفع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و عفونت ها کمک می کند.

۱۷٫ نارگیل برای سلامت حفره دهان و دندان مفید است:

از آب نارگیل به عنوان دهانشویه برای از بین بردن باکتری های دهان، خوشبو کردن دهان و حفظ سلامت کلی دندان استفاده کنید.

۱۸٫ نارگیل برای سلامت استخوان:

مصرف روزانه و منظم نارگیل در افزایش رشد استخوان مفید است. نارگیل توانایی بدن در جذب کلسیم و منگنز را بهبود می بخشد و از پوکی استخوان محافظت می کند. بنابراین، یک جایگزین سالم برای کسانی است که به لاکتوز حساسیت دارند.

۱۹٫ نارگیل مغذی و سالم:

میوه و آب نارگیل نسبت به لبنیات سالم‌تر و مغذی‌تر است و مانند شیر مادر حاوی اسید لوریک است. از دیگر مزایای آن این است که به طور طبیعی استریل شده و یک نوشیدنی طبیعی سطح خون محسوب می شود.

روغن نارگیل در صنایع آرایشی و بهداشتی برای بهبود ظاهر پوست و مو استفاده می شود.

۲۰٫ روغن نارگیل برای مبارزه با خشکی پوست:

استفاده از روغن نارگیل روی پوست از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری می کند و پوست را مرطوب و نرم نگه می دارد. همچنین عفونت ها و برخی بیماری های پوستی را درمان می کند.

 

 

 

حتما ببینید

خواص پسته در بارداری

خواص پسته در بارداری

دوران بارداری، یک دوران خاصی است که باید در مصرف غذاها دقت فراوانی داشته باشید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *