خاطرم هست که یک روز وقتی میخواستم از ماشین لباسشویی استفاده کنم دستگاه روشن نشد!
خیلی اعصابم بهم ریخت چون هم دلیلش را نمیدانستم و هم اینکه یک تعمیرکار مجرب نمیشناختم.
پس شروع به سرچ کردن در گوگل کردم و بالاخره، هم مشکلم حل شد هم آن مرکزی که دنبالش بودم را پیدا کردم و خداروشکر از خدماتش هم راضی بودم.
حالا خرابی لباسشویی من باعث شد تا در این مقاله به خرابیها و مشکلات این دستگاه بپردازم و آن تعمیرگاه قابل اعتماد و خوبی که پیدا کردم را به شما نیز معرفی کنم.
پس تا انتها با من همراه باشید.
چطوری با نحوه تعمیر لباسشوییم آشنا شدم؟
وقتی داشتم دنبال حل مشکلم میگشتم، یک سایت پیدا کردم که جواب سوالم را خیلی راحت گرفتم و هیچ سوال بی جوابی برایم نماند.
در آن صفحهای که پیدا کردم درباره تمام خرابی های لباسشویی ال جی همراه با راهکارهای رفع آن صحبت کرده بود. پس آدرس آن صفحه را برای شما هم میگذارم چون مطمئنم به درد همه میخورد.
https://homekara.ir/lg-washing-machine-repair-training/
تعمیر لباسشویی ال جی را به چه کسی سپردم؟
از خدمات شرکتی به اسم هوم کارا استفاده کردم.
چرا؟
چون وقتی دیدم برای همه خدماتش ۳۶۵ روز گارانتی میدهد، در تمام نقاط ایران شعبه دارد و سریع تکنسین را به خانه میفرستد دیگر شک نکردم و سریع به شرکت زنگ زدم و از آن روز به بعد برای تعمیر همه لوازم خانگی مشتری هوم کارا شدم.
مشکل لباسشویی شما چیست؟
خب حالا بیاید با هم بریم به چند تا از مشکلات و خرابی های لباسشویی ال جی + راهکارهای تعمیر آن بپردازیم.
۱٫ روشن نشدن لباسشویی ال جی
اگر متوجه شدید که دستگاه شما به هر دلیلی روشن نمیشود، یک سری نکات هست که اگر آنها را رعایت کنید، شاید مشکلتان برطرف گردد.
- قبل از اینکه اقدام به هر کاری نمایید، حتماً پریز برق را بررسی و مطمئن باشید که هیچگونه قطعی در آن وجود ندارد. برای تست پریز میتوانید از یک وسیله برقی دیگر هم استفاده کنید. مثلاً میتوانید سشوار را به پریز متصل کنید تا مطمئن شوید که برقرسانی انجام میشود.
- قبل از اقدام به تعمیر ماشین لباسشویی ال جی باید همه راههای برقرسانی بررسی شود. اگر شما از محافظ سه راهی استفاده میکنید، آنها را جدا و دستگاه را مستقیماً به برق وصل کنید. چراکه ممکن است سه راهی یا محافظ مشکل داشته و جریان برق را به خوبی انتقال ندهد.
- از طرفی اگر به غیر از لباسشویی، دیگر وسایل برقی را هم به سه راهی وصل کردهاید، باید آنها را هم از برق بکشید و مستقیماً دستگاه را به برق وصل کنید.
- نکته بعدی اینکه اقدام به بررسی دو شاخه یا کابل برق کنید. اگر متوجه شدید که دو شاخه دفرمه شده، حتماً باید از یک تکنسین کمک بگیرید تا تعمیرات تخصصی را آغاز کند.
اگر با تمام نکاتی که در بالا گفتیم و راهکارهایی که ارائه دادیم، بازهم مشکل شما حل نشد، شاید ایراد از برد الکترونیکی، موتور یا قطعات این چنینی باشد که حتما باید یک فرد متخصص نظر بدهد.
۲- تمیز نشدن لباسها
گاهی اوقات متوجه میشوید که لباسها داخل دستگاه به خوبی تمیز نمیشوند! در نتیجه به سراغ تعمیر لباسشویی الجی میروید. اگر متوجه شدید تمیزی لباسها مثل قبل نیست، نکات زیر را درنظر داشته باشید.
- اگر لباسهای زیادی را داخل لباسشویی قرار دهید که از ظرفیت آن بیشتر باشد، شستن لباسها به خوبی انجام نمیشود.
- میزان شویندهای که استفاده میکنید، باید با میزان لباسها و سطح کثیفی آنها تناسب داشته باشد.
- برنامه شستشوی انتخابی حتماً باید با حجم و نوع لباس متناسب باشد.
- اگر قرار است لباسهای خیلی کثیف را داخل لباسشویی بیندازید، مقداری پودر در سمت راست جاپودری اضافه کنید و دکمه PreWash را بزنید. بعد از آن برنامه Rinse+، را انتخاب کنید تا یک دور آبکشی اضافه هم داشته باشید.
- اگر میخواهید لباسهای معمولی را شستشو دهید، برنامه Mix یا Synthetic را انتخاب کنید و دمای آن را روی ۴۰ درجه بگذارید.
- برای شستشوی لباسهای مقاوم و ضخیمتر هم از برنامه Cotton با دمای ۶۰ درجه استفاده کنید.
۳- رفع نشتی آب در لباسشویی
احتمالا بسیاری از شما شاهد نشت آب از دستگاه بوده و به همین خاطر نیاز به تعمیر لباسشویی lg به شکل فوری داشته باشید. برای اینکه این مشکل را برطرف نمایید، اول باید حواستان به فشار آب باشد. شاید فشار خیلی بالا یا زیاد بودن پودر باعث ایجاد این مشکل شده باشد. درهرصورت میتوانید موارد زیر را بررسی کنید تا ریشه اصلی مشکل پیدا شود.
- از سالم بودن نقطه اتصال شیلنگ تخلیه با شلنگ ورودی آب اطمینان حاصل کنید.
- اگر متوجه هرگونه سوراخ یا پارگی داخل شیلنگ شدید، حتماً باید تعویض شیلنگ خراب را انجام دهید.
- اگر لولهکشی مشکل دارد، حتماً باید از یک لولهکش کمک بگیرید.
- اگر متوجه نشتی آب از زیر پایه یا زیر کلیدها شدید، حتماً جاپودری را بررسی کنید.
- در صورت برطرف نشدن مشکل حتما از یک تکنسین کمک بگیرید.
۴- لرزش دستگاه
زمانی که موتور لباسشویی با سرعت خیلی بالا چرخش داشته باشد، داخل دستگاه لرزش به وجود میآید که طبیعی است اما اگر این لرزش خیلی زیاد باشد، باید راهکارهای زیر را در پیش بگیرید.
- مطمئن شوید که لباسشویی کاملاً تراز است. اگر تراز نبود، از دفترچه راهنما یا از یک تراز بنایی کمک بگیرید.
- سرعت خشککن در دستگاه شما نباید بیشتر از ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دور در دقیقه باشد.
- اگر برنامه شستشو را روی حالت Cotton تنظیم کردهاید، خشک کردن لباس باید روی بالاترین دور اتفاق بیفتد. میتوانید سرعت دور خشککن را به صورت دستی روی ۸۰۰ تا هزار دور قرار دهید.
- دقت کنید که لباسهای داخل دستگاه خیلی زیاد یا خیلی کم نباشد. شستشوی تکههای بزرگ مثل پرده، روتختی و حوله را همزمان با قوارههای کوچک انجام ندهید.
- در صورت برطرف نشدن مشکل؛ باید پروسه تعمیر ماشین لباسشویی ال جی را به صورت تخصصی انجام دهید.
۵- وارد نشدن آب به دستگاه
به نقل از سایت https://www.tabnak.ir/ ، وارد نشدن آب، همیشه به این معنا نیست که آب به طور کلی وارد ماشین لباسشویی نمی شود. گاهی ممکن است که آب وارد دستگاه بشود، اما سرعت ورود آن به دستگاه خیلی پایین باشد. گاهی نیز دستگاه به آهستگی از آب پر می شود و میزان آب در آن کافی نیست. همواره قبل از اقدام برای تعمیرات، ابتدا بررسی کنید که آیا آب به کندی وارد می شود یا خیر. اگر آب به کندی وارد می شود، مشکل جدی وجود ندارد و تعمیر آن بسیار ساده است.
۶- خشک نشدن لباسها
اگر متوجه شدید لباسها داخل دستگاه به خوبی خشک نمیشوند، موارد زیر را بررسی کنید.
- لباسشوییهای الجی خشککن ۱۰۰ ندارند. در نتیجه طبیعی است که لباسهای شما کمی نم داشته باشد. برای خشک کردن بهترِ لباسها میتوانید سرعت خشککن را روی ۸۰۰ تا هزار دور تنظیم کنید.
- اگر بخواهید از برنامه Quick برای شستشو استفاده کنید، سرعت خشککن آن روی ۴۰۰ است. اما بازهم میتوانید تنظیمات آن را به صورت دستی بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ ست کنید.
- اول تنظیم سرعت را انجام دهید و بعد دکمه شروع یا Start را بزنید.
- اگر متوجه شدید که در صفحه نمایش دستگاه ال جی ارور UE به وجود آمده است، یعنی لباسها تعادل ندارند. حتماً از دفترچه راهنمای لباسشویی استفاده کنید و لباسها را جابجا کرده و کم و زیاد کنید تا مشکل برطرف شود. معمولاً زمانی که پارچههای بزرگ مثل ملحفه، پتو، پرده و… را داخل دستگاه قرار میدهید، این اتفاق بیشتر رخ میدهد.
- برای اینکه خشک کردن لباسها به صورت ۱۰۰ درصدی انجام شود، میتوانید از برنامه Dry هم استفاده کنید که البته اگر مدت زمان این برنامه از یک ساعت کمتر باشد، لباسها به طور کامل خشک نمیشود.
۷- تخلیه نشدن آب
تخلیه نشدن آب جزو مشکلاتی است که حتماً باید در چنین شرایطی برای تعمیر ماشین لباسشویی ال جی خود اقدام کنید که معمولاً با کد خطای OE روی دستگاه ایجاد خواهد شد. البته در یک سری از مدلهای قدیمی ممکن است چراغ No Drain در دستگاه روشن شود.
- برای اینکه این مشکل را برطرف کنید؛ اول باید اقدام به بررسی فیلتر تخلیه نمایید که در پایین دستگاه قرار دارد.
- سپس شیلنگ تخلیه را مورد بررسی قرار دهید تا هرگونه پیچخوردگی، گرفتگی یا تاخوردگی در آن برطرف شود.
- حواستان باشد که فاصله اتصال شیلنگ تخلیه به فاضلاب حداقل ۶۰ سانتیمتر باشد و حداکثر هم از زمین یک متر فاصله داشته باشد.
- مطمئن شوید که انتهای شلنگ تخلیه داخل فاضلاب با آب تماسی نداشته باشد.
- با انتخاب برنامه Rinse hold ممکن است بعد از آبکشی آخر، دیگر آب تخلیه نشود که در چنین شرایطی باید دور خشککن دستگاه را تنظیم کنید و بعد دکمه Start را انتخاب نمایید.
- اگر با وجود راهکارهای ذکر شده؛ متوجه شدید که بازهم مشکل برطرف نمیشود، احتمالا پمپ تخلیه یا دیگر قطعات آن مشکل داشته باشند که حتماً باید یک تعمیر تخصصی روی دستگاه انجام شود.
جمعبندی
هنگامی که لباسشویی LG با ایراداتی مواجه میشود، در قدم اول باید نوع و علت خرابی را پیدا کنید. بعد از آن، در صورتی که خودتان با مسائل فنی آشنا هستید، میتوانید با راهکارهای ارائه شده در این نوشته، مشکل را برطرف کنید. اما اگر خودتان نتوانستید، باید از یک تعمیرکار مجاز کمک بگیرید.
علاوه بر محتوای جامع و خوبی که داشتید چقد قشتگ هم نوشته بودید، عالی بود خیلی حال کردم