بارها شاهد افرادی بوده ام که ثروت باعث رشد و ترقی شخصیتی و ظاهری و اخلاقیشان شده است.
با ورود به تجارت این ثروت بی نظیر وارد زندگیتان خواهد شد و تغییرات چشمگیری را شاهد خواهید بود من هم با ورود به تجارت و جریان پول در زندگیم این تغییرات را شاهد بودم.
در ادامه شما را با محصولاتم بیشتر آشنا خواهم کرد.
انجیر خشک سفید
همان طور که می دانید انجیر خشک سفید از مفیدترین مواد خوراکی در ایران می باشد که در شهرهای مختلفی مانند استهبان پرورش می یابد.
شهر استهبان با رعایت این موارد توانسته است که به یکی از بزرگترین تولیدکننده و صادرات کننده انجیرخشک تبدیل شود.
در استهبان بیشتر انجیر را بر روی درخت خشک می کنند؛ که این موضوع باعث شده است تا انجیر نرم تر شود و شاید خوشمزه شدن انجیر نیز به همین خاطر باشد.
از طرفی استهبان بهترین اقلیم را برای این نوع میوه دارد و همین دلیل قانع کننده می باشد که بگوییم انجیر استهبان به خاطر نوع آب و هوای خاصش نیز کیفیت انجیر را بالا می برد.
رنگ انجیر زرد رنگ و دانه های آن نیز زرد یا سفید است.
فراوانی این نمونه از انجیر نسبت به دیگر انجیرها کمتر است و در حدود ۱۰ درصد از کل یک باغ انجیر را تشکیل می دهد.
انجیر مورد نظر دارای زیبایی و ویتامین های A، B و C است و منبع کامل آهن، پتاسیم و منیزیم و … است.
انجیر خشک درجه دو
استفاده از انجیر خشک درجه دو در انواع کیک، سالادها، بستنی، دسر های شکلاتی و انواع غذاها، بازار خرید و فروش انجیر خشک درجه دو را در مارکت های آنلاین و نیز مراکز خرید حضوری رونق بخشیده است.
قیمت این محصول متغیر بوده و نوساناتی را شاهد بوده است.
همچنین بسیاری از افرادی که قصد تنظیم فشار خون، بهبود سلامت پوست و مو و حتی بهبود هضم غذا و غیره را داشته اند در جست و جوی قیمت انجیر خشک درجه یک بوده و عمده خریداران همیشگی این محصول را تشکیل می دهند.
استفاده کم از سموم سبب شده است تا طعم این نمونه انجیر بسیار خوشمزه تر از دیگر نوع انجیر ها باشد و شاید همین موضوع است که آن را در بین مردم معروف کرده است.
روش ضدعفونی کردن و نگهداری از انجیر خشک می تواند ارتباط بسیار مستقیمی با کیفیت آن داشته باشد.
انجیر خشک در مشهد
لازم به ذکر است که انجیر خشک در مشهد جزو با کیفیت ترین و مرغوب ترین خشکبار ایرانی بوده که در کنار فواید درمانی، ماندگاری بسیار طولانی نیز دارند.
شهر مشهد را می توان مرکز انواع تنقلات و خشکبار سنتی دانست، به سبب تولید انبوه انجیر تازه، انجیر خشک در مشهد جایگاه مهمی را به خود اختصاص می دهد.
این محصول فراوری شده با کمک گرما و حرارت، بخش عمده آب میان بافتی خود را از دست داده و با درصد رطوبت خیلی کم و نزدیک به صفر تولید می شود.
خواص دارویی بی نظیر آن سبب فروش بالای این محصول شده است، ضمن این که مشهد به عنوان مرکز معتبر صادرات انواع انجیر خشک شده نیز فعالیت می نماید.
این محصول به عنوان یک میوه خشک شیرین و ملایم، به عنوان جایگزین مناسبی برای قند و سایر شیرینی های مضر مورد استفاده قرار می گیرد.