ترشی انبه عربی رسیده سس زرد

ترشی انبه عربی رسیده سس زرد

یکی از عناصر اصلی در سفره ی ما ایرانیان ترشی انبه با سس همدانیان تهیه شده باشد در ایران با توجه به پراکندگی جمعیت و تنوع اقلیمی طرفدار های زیادی خواهد داشت.

ترشی می تواند به عنوان یکی از چاشنیهای قدیمی در کنار غذاها سرو شود و بسته به سلیقه و ذائقه هر فرد، مصرف می شود ترشی انبه یکی از پرطرفدار ترین مدلها در این بخش می باشد.

یکسری از افراد دنبال ترشی هایی با طعم تندتر هستند که با سس فلفل مخلوط شده است و این یکی از نقاط قوت این محصول می باشد که تمامی سلیقه ها را پوشش می دهد طرز تهیه هر محصول و به کار بردن طعم دهنده های مخصوص موجب می شود تا محصولی ساخته شود.

ترشی انبه عربی رسیده سس زرد

این محصول می تواند به روشها و طعمهای مختلفی تولید شوند از جمله ترشی انبه سس فلفلی و سنتی که روش تولید هر کدام می تواند به شکل مخصوصی انجام شود.

ترشی انبه می تواند در کنار غذا مانند گوشت چرخ کرده خورده شود و چربی آن را از بین ببرد و به خاطر طعم ترشی که دارد می تواند به هضم غذای شما کمک ویژه ای بکند طعم این محصول با توجه به ذائقه شما می تواند تغییر کند یعنی اینکه شما می توانید با کم یا زیاد کردن مواد لازم تغییرات لازم را ایجاد کنید.

طرز تهیه ترشی انبه عربی

ترشی انبه یکی از چندین مدل چاشنی می باشد که در کنار غذا سرو می شود و اصالت آن به شهر بوشهر و چابهار به خاطر کشت فراوان این میوه می رسد.
در تهیه این ترشی از انواع فلفلها استفاده می شود، طرز تهیه ترشی انبه عربی به این صورت می باشد که چند حبه سیر را پوست کنده و له کنید، میوه انبه را کاملا بشویید و لایه رویی آن را بردارید و به صورت کوچک ریز نمایید.

ادامه مطلب  قیمت عمده شکر قهوه ای شهدانه اصل

تخم گشنیز و فلفل سیاه را به همراه سیاه دانه و فلفل قرمز تفت دهید، تا عطر آن در فضا بپیچد.

طرز تهیه ترشی انبه عربی

میوه انبه مملو از انواع ویتامینها و عناصر مفید برای بدن می باشد ولی به دلیل ماندگاری پایین این میوه نمی توان آن را در طولانی مدت نگهداری و مصرف نمود به همین منظور برای استفاده از آن در سایر مواقع آن را به صورت ترشی انبه عربی نیز آماده می کنند.

این ترشی خوشمزه علاوه بر مصارف داخلی، در اکثر کشورها نیز طرفداران بسیاری دارد و همین امر باعث صادرات این محصول به سایر مناطق دنیا نیز شده است.
کشور ما به دلیل شرایط آب و هوایی گرمسیری دارای مزارع بزرگ از درختان انبه می باشد، که نیاز مردم را به آن بر طرف می کند.

این میوه آبدار را می توان در انواع دسرها و ترشیها استفاده نمود تا از طعم بی نظیرش بهره مند شوید.

تولید کنندگان کشور ما با استفاده از ماشین آلات روز دنیا اقدام به تولید این ترشی می کنند و همین امر باعث فروش این محصول به سایر نقاط دنیا شده است.

ترشی انبه زرد

ترشی انبه یک چاشنی بسیار لذیذ و خوشمزه ای است که باعث انگیزه در خوردن غذاهایمان می شود.

ترشی انبه زرد طبعی گرم دارد و به دلیل تند بودن آن بسیاری از مردم در فصول سرد از آن استفاده می کنند.

انبه باعث تقویت حافظه می شود و به کاهش قندخون کمک به سزایی می کند و می تواند به عنوان ترشی، مربا و غیره مورد استفاده قرار داد.

ادامه مطلب  راهی که ثروتمندان طی می کنند هموار است

ترشی انبه زرد به دلیل وجود سرکه سبب کند شدن کربوهیدرات می شود و قندخون را به راحتی کنترل می کند.

همانطور که اکثر ترشیجات خانگی در کاهش چربی خون موثر هستند، ترشی انبه هم به دلیل تند بودن نقش به سزایی در روند کاهش وزن افراد و چربی سوزی دارد.

ترشی انبه زرد
انبه حاوی پتاسیم فراوان بوده و می تواند به بهبود افرادی که دارای بیماریهای کلیوی هستند کمک شایانی داشته باشد.
در بازارهای جنوب کشور ترشی انبه زرد رسیده به وفور مشاهده می شود.

این ترشی سرشار از پلی فنون است که مانند آنتی اکسیدان عمل می کند و می تواند باعث انرژی و متابولیسم بدن شود.

ترشی انبه جزء چاشنیهایی می باشد که همراه غذا مصرف می شود که طعم بسیار خوشمزه و بی نظیری به همراه دارد.

اصولا کسانی که دچار مشکلات معده هستند از خوردن ترشی اجتناب می کنند، اما ترشی انبه می تواند رفلاکس معده را کاهش دهد و از بروز اسید معده پیش گیری کند.

 

برنامه ای که با راه رفتن پول می دهد

حتما ببینید

زندگی من مانند دریایی است که دریاچه های اتفاقات خوب به آن متصل اند!

زندگی من مانند دریایی است که دریاچه های اتفاقات خوب به آن متصل اند!

ثروتمندان ثروتمند هستند، چون دید آن ‌ها به جهان پیرامونشان درست است. ثروتمند هستند، چون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *