چطور از خروج گاز نوشابه جلوگیری کنیم؟

چکار کنیم گاز نوشابه نرود؟

بطری ها و قوطی های نوشابه مهر و موم شده تا زمان باز شدن گازدار باقی می مانند. بنابراین لازم نیست نگران بطری های نوشابه باز نشده باشید، اما بطری های نوشابه باز داستان متفاوتی است! فرآیند آزادسازی گاز دی اکسید کربن بلافاصله پس از باز کردن بطری نوشابه آغاز می شود. اگر بطری نوشابه را در یخچال نگهداری کنید، می تواند گاز را به مدت 2 تا 3 روز در خود نگه دارد. با این حال، بیشتر گاز در روز اول از بطری خارج می شود.

اگر قوطی نوشابه بلافاصله پس از باز شدن گاز نداشته باشد، دو دلیل متفاوت وجود دارد. ابتدا قوطی نوشابه در فرآیند تولید به خوبی مهر و موم شده و گازها از نوشابه خارج می شوند. دلیل دوم ممکن است مربوط به مدت زمان تولید و ماندگاری نوشابه باشد. برای نگهداری صحیح نوشابه ها، باید نکاتی را رعایت کنید. در مقاله نحوه نگهداری نوشابه ها را به طور کامل ارائه کردیم.

چکار کنیم گاز نوشابه نرود؟

نوشابه در طی فرآیند کربناته شدن گازدار می شود. کاهش دما و افزایش فشار مهم ترین عواملی هستند که نوشابه ها را با دی اکسید کربن یا دی اکسید کربن اشباع می کنند. وقتی در قوطی نوشابه را باز می کنید، فشار دی اکسید کربن آزاد می شود و به آرامی از نوشابه خارج می شود. به همین دلیل، مهمترین چیز این است که به سرعت دریچه خروجی دی اکسید کربن را ببندید! در زیر چند روش برای جلوگیری از ترشح سودا را به شما آموزش می دهیم.

نوشابه را سرد نگه دارید

کاهش دما یکی از عوامل مهم در ورود گاز دی اکسید کربن به نوشابه است. به طور کلی، گازها با کاهش دما تمایل کمتری به ترک مایعات دارند. به همین دلیل باید قوطی نوشابه را در اسرع وقت در دمای سرد قرار دهید. هر چه نوشیدنی خنک‌تر باشد، گاز کندتر آزاد می‌شود. این پاسخ به کسانی است که می خواهند بدانند چرا بهتر است نوشابه را در یخچال نگهداری کنید.

ادامه مطلب  راههای خشک كردن اناناس

چطور از خروج گاز نوشابه جلوگیری کنیم؟

قوطی نوشابه را سریع ببندید

افزایش فشار عامل دیگری برای گاز محلول در نوشابه است. وقتی قوطی نوشابه را باز می کنید، فشار دی اکسید کربن از بین می رود و تمایل دارد سریعتر از نوشابه خارج شود. شما باید بلافاصله جعبه را محکم ببندید. اگرچه این تبادل گاز حتی در این شرایط نیز انجام می شود، اما میزان آن بسیار کاهش می یابد.

یکی از جذاب ترین موضوعات، تاریخچه نوشابه و محبوبیت آن در بین مصرف کنندگان است. در مقاله ای که نوشابه شروع شد به تفصیل درباره این موضوع صحبت کردیم.

قوطی نوشابه را با درپوش سیلیکونی ببندید

وقتی درب نوشابه باز می شود، دیگر مانند گذشته از خروج گاز جلوگیری نمی کند. استفاده از کلاهک های سیلیکونی با درصد بالاتر از انتشار سودا جلوگیری می کند. مهمترین چیز جلوگیری از انتشار دی اکسید کربن با بهترین تجهیزات است.

به طور خلاصه، هر کاری که انجام می دهید، باید سرعت عبور گازها را کاهش دهید. در نهایت مراقب باشید که نوشابه های غیر گازدار را با نوشابه های فاسد اشتباه نگیرید. یک نوشابه ممکن است طعم خوبی نداشته باشد، اما برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد. برعکس نوشابه گندیده محل رشد باکتری ها و قارچ های مختلف است و خوردن آن برای سلامتی مضر است.

حتما ببینید

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

روش های مختلفی برای نگهداری قارچ وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه خریداری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *