پخت سریع و آسان برنج با مرغ

پخت سریع و آسان برنج با مرغ

یکی از غذا های مورد علاقه ی اکثرایرانی ها برنج و مرغ می باشد که در بسیاری از استان ها از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد.برنج و مرغ از مورد علاقه‌ترین غذاها در بین ایرانی های سنتی  است. این دو ماده غذایی می‌توانند به شکل‌های مختلفی تهیه شوند.

 

دستور تهیه ساده برنج و مرغ

مواد لازم:

 

۱ کیلوگرم مرغ (بسته به سلیقه می‌توانید از ران یا سینه مرغ استفاده کنید)

۲ تا ۳ فنجان برنج

۱ پیاز بزرگ

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع

زعفران دم‌کرده (اختیاری)

سیب‌زمینی (برای تزیین)

 

پخت برنج:

 

برنج را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید.

در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و برنج خیس‌خورده را اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه که دانه‌های برنج نرم شد، آبکش کنید و در قابلمه‌ای دیگر چند قاشق روغن بریزید و برنج آبکش‌شده را رویش بریزید. کف قابلمه را با برنج پوشانده و با حرارت کم بپزید.

اگر به دنبال برنجی با طبع گرم هستید ما برنج عنبر بوی بانوی بختیاری  و برنج عنبر بو شوشتر را به شما معرفی می کنیم.

دستور تهیه ساده برنج و مرغ

پخت مرغ:

 

پیاز را خرد کرده و در قابلمه‌ای دیگر با کمی روغن سرخ کنید.

تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و با زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید.

کمی آب به مواد اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. در انتها اگر دوست دارید می‌توانید زعفران دم‌کرده را نیز اضافه کنید.

سرو غذا:

 

برنج و مرغ را جداگانه در ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ‌شده برای تزیین استفاده کنید.

ادامه مطلب  چگونه چاقو را تیز کنیم با وسایل ساده

این غذا با ماست یا سالاد شیرازی نیز بسیار خوشمزه است.

حتما ببینید

چگونه تلخی شیره انگور را بگیریم

چگونه تلخی شیره انگور را بگیریم؟

انگور از جمله میوه هایی است که مصارف و مصارف متفاوتی دارد و در زمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *