فیلم طرز تهیه بامیه خشک

فیلم طرز تهیه بامیه خشک

برای تهیه بامیه خانگی روش های مختلفی وجود دارد. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستند که در ماه رمضان در بازار داغ می شوند. اگر می خواهید بامیه های خوشمزه را در خانه درست کنید، با ما همراه باشید.

فیلم طرز تهیه بامیه خشک

مواد لازم:
آرد: ۱۵۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم (میلی لیتر)
روغن مایع: ۲۵ گرم
تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد
شربت بار: ۱.ق.غ پر
وانیل:۱.۴ ق.چ

طرز تهیه بامیه خشک و ترد در خانه:

برای تهیه بامیه ابتدا آب، شربت پوره، روغن و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به محض ظاهر شدن حباب روی سطح آب، تمام آرد را یکباره اضافه کنید.

سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد یکدست شود.

نکته: کاهش حرارت را فراموش نکنید.

خمیر را داخل قابلمه یا تابه با پشت قاشق بریزید. باید این کار را به طور مداوم انجام دهید تا زمانی که آن را از روی حرارت بردارید. تقریباً ۱۰-۱۵ دقیقه طول می کشد.

همانطور که در عکس مشخص شده کمی از خمیر به سطح تابه چسبیده است، این نشان می دهد که خمیر ما کم کم دارد پخته می شود.

سپس به ظرف دیگری منتقل کنید و خمیر را خنک کنید. در همین حین خمیر را دو یا سه بار برگردانید تا خنک شود.

فیلم طرز تهیه بامیه خشک

پس از خنک شدن خمیر، اولین تخم مرغ را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. ممکن است در ابتدا شل به نظر برسد، اما با مخلوط کردن به هم می‌آید.
پس از سفت شدن خمیر، تخم مرغ دوم و وانیل را دوباره اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
توجه: هر بار ممکن است حدود ۵ دقیقه طول بکشد.
برای تهیه بامیه به قیف و بشکه نیاز دارید.

ادامه مطلب  ایا نگهداری پیاز در یخچال مضر است؟

نکته: بهتر است قیف یکبار مصرف داشته باشید زیرا شستن این خمیر کمی سخت است.

نکته: ماسوره ای که بامیه درست می کردند به ماسوره آچاری معروف است.
سپس آن را با قیچی آشپزخانه به اندازه برش دهید.

توصیه:

هرگز خود را در وسایل محدود نکنید، اگر قیف یا لوله ندارید می توانید یک نایلون محکم در گوشه آن بگذارید و بامیه ها را به شکل استوانه بیرون بیاورید.
در قابلمه ای به مقدار لازم روغن بریزید (خوب است سطح بامیه ها را بپوشاند).

برای سرخ کردن بامیه روغن نباید داغ باشد. بنابراین ابتدا آن را در روغن سرد قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته: باز هم حرارت کم هنگام سرخ کردن بامیه بسیار مهم است.
پس از سرخ شدن کامل بامیه، آن را در شربت ولرم می ریزند تا شهد به داخل آن نفوذ کند.

* معمولا ۲ تا ۳ دقیقه بیشتر طول نمی کشد تا شربت به داخل آن نفوذ کند، اما بهترین راه برای فهمیدن اینکه آیا به اندازه کافی شیرین است، مزه کردن آن است.
توصیه ها:

بنابراین حرارت باید در تمام مراحل بامیه کم باشد.
با این مقدار شربت می توانید ۲ بار بامیه درست کنید.
۲ قاشق غذاخوری گلوکز را داخل شربت بامیه بریزید.
شربت بار را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نجوشد.
در پست های بعدی با سایر روش های تهیه بامیه عزیزانم آشنا خواهید شد.

حتما ببینید

چطور از خروج گاز نوشابه جلوگیری کنیم؟

چکار کنیم گاز نوشابه نرود؟

بطری ها و قوطی های نوشابه مهر و موم شده تا زمان باز شدن گازدار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *