دستور تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی  یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و در مناسبت های خاص به عنوان نذری بین مردم توزیع می شود.

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی هایی است که مانند کیک یزدی به مناسبت های شیرین معروف است و به همین دلیل برای مناسبت های مذهبی استفاده می شود.

این شیرینی خوشمزه را میتوانیم به صورت نرم یا خشک به سلیقه خود بپزیم.

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
آرد قنادی ۲۹۰ گرم ( ۲ لیوان )
کشمش ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق مرباخوری
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم ( ۱٫۵ لیوان )

دستور پخت شیرینی با کشمش

مرحله اول

برای تهیه کیک کشمشی خوشمزه ابتدا باید کره و تخم مرغ ها را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنیم تا به دمای آشپزخانه برسند. سپس کره نرم شده را در یک کاسه مناسب و جادار بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس پودر قند و کره را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا یکدست شوند و به مایع سفید و کشدار تبدیل شوند. پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

در آخر وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله کشمش ها را تمیز می کنیم و سپس می شوییم و پس از برداشتن آب اضافی آن را با مواد به ظرف اضافه می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.

ادامه مطلب  فروشگاه اینترنتی خرید گز و سوهان اصفهان

دستور تهیه شیرینی کشمشی

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس دوبار الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر پای درست شود و آرد گلوله نشود.

مرحله پنجم

حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کف قالب را چرب می کنیم یا یک اسفنج با روغن می گذاریم. مقداری از خامه را با قاشق بردارید و در سینی فر به شکل گلوله هایی به اندازه گردو بچینید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

توجه داشته باشید که کیک ها را حتما باید با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید چون بعد از ریختن در سینی فر باز می شوند و به فضای بیشتری نیاز دارند. در نهایت سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها بپزند.

مرحله ششم

وقتی لبه های کیک ها کمی طلایی شد به این معنی است که آنها آماده هستند. نکته دیگر اینکه اگر می خواهید کلوچه های کشمشی شما خشک و ترد شوند باید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

شیرینی کشمشی با گردو

یکی از موادی که می تواند کیک کشمشی را خوشمزه تر کند، افزودن گردو به آن هاست. برای این کار ۵۰ گرم گردو را چرخ کرده و به مخلوط کشمش اضافه کنید. علاوه بر اینکه شیرینی کشمشی را خوشمزه تر می کند، دسر جشن تری را نیز به ارمغان می آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *