پیاز بخشی ضروری از آشپزی روزانه ماست! از طعم دادن به خورش های مختلف گرفته تا افزودن به سالاد، پیاز به راحتی به هر غذای خوشمزه ای طعم می بخشد. با این حال، طعم متمایز و بوی قوی آن معمولاً جداسازی و نگهداری آن را دشوار می کند.
در آشپزی روزمره اغلب پیازها را پوست گرفته و خرد می کنیم و بقیه را در یخچال نگهداری می کنیم تا در مصرف غذا و زمان صرفه جویی شود، اما آیا نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال بی خطر است و چرا باید از این کار خودداری کنیم؟
ایا نگهداری پیاز در یخچال مضر است؟
عطر پیاز طعم مطبوعی به غذا می دهد اما وقتی آن را بدون درب و درب در یخچال بگذارید بوی بدی ایجاد می کند. به گفته متخصصان، پیاز سرشار از گوگرد، دارای خواص دارویی متعدد و سرشار از خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است.
اما پوست کندن و نگهداری آن در یخچال کار خوبی نیست، زیرا پیاز پوست کنده یا خرد شده به راحتی توسط باکتری ها و عوامل بیماری زا در محیط آلوده می شود که باعث اکسیده شدن پیاز می شود که منجر به تولید بیماری زایی و افزایش آسیب می شود.
یکی دیگر از دلایلی که نباید پیاز خرد شده یا پوست کنده را در یخچال نگهداری کنید این است که پوست کندن و خلال کردن پیاز سلول های آن را مختل می کند و آب حاوی مواد مغذی را آزاد می کند که منجر به رشد باکتری ها می شود.
اگر پیاز در یخچال نگهداری شود، رطوبت و دمای پایین داخل یخچال باعث می شود تردی خود را از دست داده و خیس و نرم شود که این امر موجب عوامل بیماری زا، کاهش سطح مواد مغذی و رشد باکتری ها می شود.
به گفته کارشناسان، پوست کندن و نگهداری پیاز ایده خوبی نیست، بنابراین اگر می خواهید از مزایای تغذیه ای آن بهره مند شوید، همیشه توصیه می شود بلافاصله قبل از مصرف آن را پوست کنده یا خرد کنید.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، بهترین راه برای نگهداری پیاز این است که آن را در ظرف در بسته با دمای 4.4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری کنید.
راه آسان دیگر برای نگهداری پیاز در یخچال این است که هر پیاز پوست کنده را در یک حوله کاغذی خشک بپیچید تا در معرض رطوبت قرار نگیرید.