آیا آبلیمو خراب میشود

آیا آبلیمو خراب میشود؟

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به دلیل علاقه شدید خود به این ماده معطر، چند بطری خریده اید، احتمالاً از خود می پرسید که آیا آب لیمو می تواند بد شود؟ چه مدت می توان از آن استفاده کرد؟ یا دلیل تیره شدن آبلیمو چیست؟ برای پاسخ به این سوالات، گزارش زیر را بخوانید.

مانند همه آب‌میوه‌ها، آب لیمو می‌تواند بد شود، اما برخلاف نوشیدنی‌های رایج مانند آب سیب یا آب پرتقال، آب لیموی خریداری‌شده در فروشگاه معمولاً پس از باز کردن بطری برای اولین بار ماندگاری زیادی دارد. استفاده می شود و به راحتی نمی شکند!

یکی از دلایل اصلی ماندگاری زیاد آبلیمو خاصیت اسیدی آن است که رشد و تکثیر باکتری ها را تقریباً غیرممکن یا بسیار مشکل می کند و در معرض فساد قرار نمی گیرد.

به همین دلیل در اکثر مواقع وقتی آبلیمو را دور می اندازیم به دلیل کاهش کیفیت و طعم آن است نه به دلیل خراب شدن یا بی خطر بودن آن.

از آنجایی که بسیاری از شرکت های تولید کننده آبلیمو آن را پاستوریزه کرده و به آن مواد نگهدارنده اضافه می کنند، آبلیموی شرکتی در صورت نگهداری به روش صحیح، کیفیت خود را برای مدت طولانی حفظ می کند تا جایی که حتی پس از تاریخ انقضا تا ماه ها تازه می ماند.

تاریخ انقضا روی بطری آبلیمو نشان می دهد که تازگی محصول حداقل تا چه مدت حفظ می شود و به این معنی نیست که بعد از این مدت دور ریخته شود.

در مورد آبلیموی خانگی ماجرا فرق می کند زیرا آبلیموی خانگی برخلاف محصولات تجاری پاستوریزه نیست و مواد نگهدارنده ندارد مصرف کنید.

ادامه مطلب  مدت زمان نگهداری پیاز داغ در فریزر

آیا آبلیمو خراب میشود؟

آب لیموی باز نشده این شرکت به مدت 3 تا 6 ماه پس از تاریخ انقضا در دمای اتاق تازه می ماند.
آب لیموی باز شده را می توان پس از باز کردن به مدت 6 تا 12 ماه در یخچال نگهداری کرد
آب لیموی خانگی را 2 روز پس از تهیه آن استفاده کنید که در این مدت آب لیموترش باید در یخچال نگهداری شود.

آیا آبلیمو خراب میشود

نحوه تشخیص خراب شدن آب لیمو

آبلیمو برای مدت طولانی فاسد نمی شود اما اگر مدت زیادی از تاریخ انقضای آبلیمو گذشته است برای اطمینان از اینکه کیفیت آن از بین نرفته است به نکات زیر توجه کنید:

اولین چیزی که باید به آن توجه کنید رنگ آبلیمو است، قهوه ای شدن به معنای کاهش کیفیت آبلیمو است.

اگرچه بعید است، اما اگر متوجه رشد کپک یا قارچ در اطراف درب بطری شدید، آن را دور بیندازید.

در مورد مرکبات و آب آنها، معمولاً بهترین راه برای تعیین کیفیت طعم آنها این است که اگر طعم آبلیمو تغییر کند یا طعم مرکبات تازه ای به آن بدهد، باید آن را دور بریزید.

اگر آبلیمو عطر و ظاهر خوبی دارد باید تست طعم و مزه انجام دهید، از بین رفتن طعم مرکبات آبلیمو نشانه کیفیت آن است، البته این لزوما به معنای خراب شدن آبلیمو نیست. اما وقتی خوشمزه نیست استفاده از آن بی فایده است.

اگر در مورد بی خطر بودن آبلیمو مورد نظر شک دارید، آن را دور بیندازید.

حتما ببینید

چطور از خروج گاز نوشابه جلوگیری کنیم؟

چکار کنیم گاز نوشابه نرود؟

بطری ها و قوطی های نوشابه مهر و موم شده تا زمان باز شدن گازدار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *