چگونه با لواشک میلیاردر شویم

چگونه با لواشک میلیاردر شویم

لواشک یکی از محصولاتی می باشد ک کمتر کسی فکر می کند با آن می توان پولدار شد ولی باید بگوییم لواشک یکی از محصولات پرمتقاضی می باشد که می تواند سود خوبی را برای تامین کننده در بر داشته باشد د راینجا می خواهیم سه نوع از لواشکی که طرفداران بسیاری دارد را معرفی کنیم.

لواشک خانگی

لواشک خانگی یکی از بهترین تنقلات است که هیچگونه عوارضی هم ندارد. در همه ایام سال در هر سنی که باشیم دوست داریم گاهی به عنوان میان وعده تنقلاتی بخوریم. ولی خب همینطور که میدانید تنقلات بیرون چه لواشک چه چیپس یا … همه افزودنده های غیر مجاز برای نگهداری ان دارند و در نتیجه به سلامتی ما آسیب میزنند.

خب چرا ما این تنقلات را در منزل تهیه نکنیم؟ مثلا چرا در خانه کیک نپزیم؟ در خانه چیپس درست نکنیم و در خانه لواشک نسازیم؟

شاید خیلی از شما تصور کنید تهیه لواشک خانگی کار بسیار سختی است. ولی اصلا اینطور نیست. شما میتوانید در هر فضایی حتی آپارتمان، با هر میوه نرمی مثل آلو، سیب نرم و … برای تهیه لواشک استفاده کنید. حتی برخی از ما میوه های لک شده یا لکی شده را اصلا نمیخوریم. ولی میتوانیم بخش لکی شده ان را بگیریم و با آنها مربا، لواشک، ترشی، برگه یا چیزهای دیگر تهیه کنیم.

لواشک خانگی

لواشک کیوی 

کیوی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید .سپس آن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیوی آب بندازد و با همان آبش کم کم  نرم و پخته شود.

ادامه مطلب  فوم پلی اتیلن نخر

در حین پخت به اندازه دلخواه میتوانید به کیوی ها شکر اضافه کنید تا مزه ملسی به لواشک بدهید.

کسانی که مزه ترش لواشک را دوست دارند میتوانند اصلا به کیوی شکر اضافه نکند.

وقتی آب کیوی کاملا تبخیر شد و کیوی پخت ، آن را با گوشت کوب له کنید.

کف یک سینی را با نایلکس بپوشانید و کیوی له شده را روی سینی پهن کنید و اجازه دهید تا مایه لواشک خشک شود .

برای خشک کردن لواشک کیوی میتوانید از دستگاه میوه خشک کن ، شوفاژ ، رادیاتور  و یا فر هم استفاده کنید به این شکل که فر را روشن کنید و بعد از اینکه گرم شد آن را خاموش کنید و سینی لواشک را داخل آن قرار دهید.

این کار را چند بار انجام دهید تا لواشک در اثر گرمای غیر مستقیم فر خشک شود و نسوزد.حتی برای خشک کردن لواشک میتوانید از حرارت خیلی پایین بخاری هم استفاده کنید.

لواشک را پس از خشک کردن به اندازه های دلخواه ببرید و مصرف کنید.

لواشک کیوی

لواشک ترش

باید به کمک یک سبد دانه ریز و یک قابلمه بزرگ میوه ها را جدا سازی و یکدست بکنیم. میوه های پخته شده را داخل سبدی ریخته و کم کم  به کمک کفگیر شروع به له کردن مواد در سبد کنید.این کار را باید حسابی انجام دهیم تا هسته های مانده و پوست میوه ها همه در سبد مانده و مایه غلیظ ان به داخل قابلمه برود. باید سبد روی قابلمه قرار گرفته باشد. مانند شکل زیر. البته لزومی ندارد سبد عین تصویر باشد. فقط سایز سبد جوری باشد که روی قابلمه قرار گیرد و داخل آن نرود.

ادامه مطلب   بهترین و بروزترین محصولات و تکنولوژی‌ها در تبلیغات محیطی مدرن

کار له کردن میوه ها در سبد را تازمانی ادامه میدهیم که تفاله خیلی کمی باقی مانده باشد و همه مواد از سبد رد شده باشند.

خب در این مرحله باید داخل سینی را با روغن مایع حسابی چرب می کنیم و سپس مواد تهیه شده را در سینی می ریزیم.

یادتان باشد برای تهیه لواشک ترش خانگی باید از محصولات ترش مزه استفاده کنید.

لواشک ترش

حتما ببینید

معرفی سایت دانلود آهنگ های هوش مصنوعی

معرفی سایت دانلود آهنگ های هوش مصنوعی

در دنیای پرسرعت امروزی، دسترسی سریع و آسان به جدیدترین موسیقی‌ها برای بسیاری از کاربران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *