یکی از غذا های مورد علاقه ی اکثرایرانی ها برنج و مرغ می باشد که در بسیاری از استان ها از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد.برنج و مرغ از مورد علاقهترین غذاها در بین ایرانی های سنتی است. این دو ماده غذایی میتوانند به شکلهای مختلفی تهیه شوند.
دستور تهیه ساده برنج و مرغ
مواد لازم:
۱ کیلوگرم مرغ (بسته به سلیقه میتوانید از ران یا سینه مرغ استفاده کنید)
۲ تا ۳ فنجان برنج
۱ پیاز بزرگ
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع
زعفران دمکرده (اختیاری)
سیبزمینی (برای تزیین)
پخت برنج:
برنج را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید.
در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و برنج خیسخورده را اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه که دانههای برنج نرم شد، آبکش کنید و در قابلمهای دیگر چند قاشق روغن بریزید و برنج آبکششده را رویش بریزید. کف قابلمه را با برنج پوشانده و با حرارت کم بپزید.
اگر به دنبال برنجی با طبع گرم هستید ما برنج عنبر بوی بانوی بختیاری و برنج عنبر بو شوشتر را به شما معرفی می کنیم.
پخت مرغ:
پیاز را خرد کرده و در قابلمهای دیگر با کمی روغن سرخ کنید.
تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید و با زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید.
کمی آب به مواد اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. در انتها اگر دوست دارید میتوانید زعفران دمکرده را نیز اضافه کنید.
سرو غذا:
برنج و مرغ را جداگانه در ظرف سرو قرار دهید. میتوانید از سیبزمینی سرخشده برای تزیین استفاده کنید.
این غذا با ماست یا سالاد شیرازی نیز بسیار خوشمزه است.